Altijd en overal inzicht

IT

Bij Growteq, gelieerd aan Visser & Visser, hebben we een fascinatie voor datatechniek en vinden we het een uitdaging om complexe puzzels op te lossen. Met de oplossingen die we bouwen slaan we een brug tussen de alsmaar groeiende databerg en de waarde van informatie voor organisaties. Van mkb en familiebedrijven tot grote corporates, voor ons tellen resultaat en impact. Geavanceerde analysis tools zetten datasets om in actiegerichte dashboards die een betrouwbare basis zijn voor beslissingen. Van het voorspellen van de benodigde personeelsinzet tot inzicht in voorraadwaarden en van eenvoudige rapportages tot soms zeer complexe forecasts en strategische voorspellingen. Voor jou betekent dat ruimte om je te verdiepen in echte vragen van echte ondernemers, zodat je daadwerkelijk iets voor hen kunt betekenen.

 

“We cultiveren onze eigen omgeving met developers en techneuten, maar er is een sterk gevoel van familie en we zijn echt onderdeel van Visser & Visser.”

Wilco Schellevis, CEO Growteq B.V.

Visie

Moderne technologieën zoals big data, artificial intelligence of blockchain bieden veel mogelijkheden om processen beter en efficiënter in te richten. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en organisaties staan voor de vraag hoe zij verbinding kunnen leggen tussen hun data en de vraag: wat werkt? Daar helpen we hen bij en we laten ons daarbij niet leiden door hypes of tools, maar altijd door de vraag hoe het beter kan.