Omdat het altijd beter kan

Consultancy

Visser & Visser Consultancy biedt advies op het gebied van financiële vraagstukken, management consultancy en organisatieadvies. Voor financiële vraagstukken en management consultancy zijn wij u graag van dienst als specialist en inhoudelijk deskundige of wij treden op als sparringpartner of management- en teamcoach. Tevens hebben wij deskundigheid en ervaring in huis op het gebied van software applicaties en data security. Samen met u stellen wij vast in welke fase van de levenscyclus uw organisatie zich bevindt. Afhankelijk van de levensfase spelen vaak specifieke vraagstukken waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Of dat nu is in de groeifase, consolidatiefase of bij een terugval, wij helpen uw organisatie een stap verder!

Organisatieadvies is het domein van SQALE, gelieerd aan Visser & Visser. Bij SQALE werken bedrijfskundige en bestuurskundige professionals die gedreven worden door de vraag hoe managers en bestuurders in de huidige maalstroom van ontwikkelingen voldoende grip houden op de inrichting van hun organisatie, duurzame inzet van mensen en het efficiënt managen van processen. Binnen Visser & Visser zijn we er voor uiteenlopende vragen rond fusies, procesvernieuwing bij innovaties of trajecten op het gebied van analyse en optimalisatie.

“We zijn op weg naar een integrale bediening van de klanten van Visser & Visser.”

Hans Silfhout, Senior Consultant

Visie 

Binnen organisaties ontstaan steeds meer complexe vragen die bovendien meerdere dimensies bevatten. Zoals de impact van digitalisering of de beweging richting netwerkstructuren. Dat vereist vaak een nieuwe kijk op eigenaarschap of de beheersing van processen en vraagt om een integrale benadering. Met de ervaring van SQALE als aanvulling op de dienstverlening door Visser&Visser kunnen we klanten nog beter helpen om hun bedrijfsvoering tot een succes te maken.

Bekijk onze vacatures

In het vakgebied Consultancy.

Laat je inspireren

Lees meer over onze werkwijze, kennis en bedrijfscultuur.